7.1.2014

Onneksi on edes joululoma!

Opiskelijana ollessa koulu Mikkelissä vie viikoista niin paljon aikaa ettei harrastuksiin jää sitä vähääkään. Ratsastamaan ei ole kerinnyt vasta kun  nyt joululoman aikana. Lomaa ollut onneksi jopa kuukausi. Tunneilla olen ehtinyt käymään nyt ihan hyvin ja onkin masentavaa kun opiskelu taas jatkuu tammikuun puolessa välissä ja heppailu loppuu kuin seinään. Sitten ei voi kuin odottaa harjoittelukauden alkua (joka alkaa jo huhtikuun alusta!) ja pääsee taas treenaamaan, ja suunnittelemaan jopa jotain kisatempauksia.

Merihevoset järjesti estekilpailut joulukuun puolessa välissä ja olin mukana toimihenkilönä. Kyllä olisi tehnyt mieli itsekkin kisaamaan mutta joutui tyytymään haravan varteen, koska eihän sinne treenaamatta lähdetä. Kateellisena sai katsella muiden ratoja ja tottakai kannustaa ja iloita tiimikavereiden hyvistä suorituksista! Talven toiset kilpailut Merihevoset järjesti nyt tammikuun 5.. Kehtasin lähteä jopa mukaan kun olin edes vähän ehtinyt käydä ratsastamassa. Tunneilla olin ratsastanut todella kivalla Airi-hevosella ja niin vain kävimme testaamassa tutustumisluokan kouluohjelman.

Verryttelyssä Airi oli melko jännittynyt ja minulla meni kauan ennen kuin sain sitä yhtään rentoutumaan. Kuitenkin aitojen sisään siirryttäessä fiilis oli jo ihan hyvä. Itse rata tuntui omasta mielestä kamalalle. Lävistäjälle lähdettiin mutkitellen, käynti siirtymä meni pitkäksi, lisäys oli vaisu ja laukkaympyrätkään eivät tuntuneet sattuvan pisteisiin. Iloinen olin ettei Airi ollut kamalan jännittynyt suorituksessa ja harjoitusravi ei tuottanut sen kummempaa kuumotusta. ;) Vaikka minusta se ei ollut kuin n. 60% suoritus niin tuomari oli ollut erimieltä. Sijoituimme luokassa kolmanneksi prosentein 68.89 ja samalla meidät palkittiin Merihevosten senioriseuramestaruudessa hopeamitalilla.

Hirveä hinku on ratsastamaan sittenkin kivasti menneiden kisojen jälkeen. Nyt pitää vain odottaa huhtikuun alkua jotta pääsee taas aktiivisesti treenaamaan ja suunnittelemaan tulevaa kilpailukalenteria. Toiveissa olisi päästä osallistumaan kenttäkisoihin ja siinä sivussa sitten kilpailla esteitä ja koulua mahdollisuuksien ja tarpeen mukaan.

-Paula

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti