21.4.2014

Huhtikuun kisailuja

Huhtikuussa starttasimme Emman kanssa Arossa Merihevosten järjestämissä seurakoulu- ja estekilpailuissa. Koulukilpailut järjestettiin 13.4., joissa humpsuttelimme harraste- ja tutustumisluokkien kouluohjelmat. Suurimpana tavoitteena oli rentous, joka saavutettiin yllättävän hyvin. Harrasteen kouluohjelmasta saimme 61,88%, johon olen tyytyväinen, sillä on se rämmitty huonomminkin läpi. Kommentteihin tuomari oli nostanut siistin ja huolellisen ratsastamisen mutta hevosen tulisi liikkua rennommin ja pontevammin.

Tutustumisluokan kouluohjelmasta saimme prosentit 63,61, joista olin suorastaan hämmentynyt. Emma oli jo tottakai rennompi ja kommenteissakin oli mainittu kokonaisuuden kiva sujuvuus mutta noottia sain keskilinjojen ratsastuksesta, hups.. Tuttarin kouluohjelmalla sijoituimme jopa 4. ja saatiin punainen rusetti kotiin viemisiksi. Kokonaisuutenaan koulupyöritykseen olen hyvin tyytyväinen. Mukavin mielin voi haaveilla tulevan kesän kenttäkisojen koulukokeista. :)

Esteitä Emman kanssa hypeltiin 18.4.  pitkäperjantaina. Hyppäsin kaksi kertaa 80cm eli kahdessa luokassa arvosteluilla A.0.0 ja 367.1. Ensimmäisellä radalla ei siis ollut uusintaa ja aikaakaan ei tarvinnut ratsastaa niin pystyi keskittymään hyvin ratsastettuihin teihin. Ja puhtaan radan ratsastamalla napattiin puna-valkea ruusuke.

Toisessa luokassa oli jo sitten enemmän kilpailuhenkeä havaittavissa. Uusinnassa ei ollut mahdollista tehdä tiukkoja kurveja kuin vain pariin kohtaan, mutta yritys oli kuitenkin kova. Teimme toisella kerralla myös puhtaan suorituksen ja hävisimme sini-valkean ruusukkeen voittajaponille vain reilun sekunnin! Onnittelut siis voitosta tallikaveri Raidalle Daisy-ponin kanssa! :)

Näistä kisafiiliksistä voi päätellä treenaamisen on tuottaneen tulosta. Toivottavasti pääsemme pian taas testaamaan taitojamme kilparadoille.

-Paula

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti